De Nederlandse Energie Maatschappij (“NLE”) is opgericht in 2005 door de ondernemers Harald Swinkels en Pieter Schoen. In eerste instantie tot 2012 had deze leverancier de focus op het openbreken van de energie markt voor consumenten. Sinds 2011 richten zij zich ook op zakelijke klanten.  Op dit moment leveren zij stroom aan bijna 750.000 huishoudens en richten zij zich op het aanbieden van goedkopere energietarieven en doen dit met een aansprekende boodschap.

Energie vergelijken van de Nederlandse Energie Maatschappij? Maak de energie vergelijking en bespaar direct op je energie.

Meer over de Nederlandse Energie Maatschappij

De kernwaarden ‘eerlijke marktwerking’ en ‘echte duurzaamheid’ worden door NLE nagestreefd. Eerlijke marktwerking en daarmee zoveel mogelijk concurrentie in de markt zorgen voor een scherp tarief voor de eindgebruiker. Daarnaast vindt deze leverancier echte duurzaamheid belangrijk, het is belangrijk dat Nederland zorgt voor een overgang van vervuilende energieopwekking naar duurzame productie van energie.

 

Contactgegevens

T 088-7307307 (lokaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00)

W http://www.nle.nl

 

Bij een storing bel het Nationaal Storingsnummer 0800 – 9009 (gratis en 24 uur per dag beschikbaar)

Je vragen worden binnen 30 minuten beantwoord op de social media kanalen van NLE. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft een eigen Twitter account en Facebook pagina.        

Bekijk wat jij kunt besparen op je energiekosten.

Adres & Contact


In samenwerking met: