Energiedirect.nl

De energieleverancier Energiedirect.nl bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en is een begrip in de energiewereld. Zij staan met hun energie tarieven altijd scherp in de markt. Dit geldt voor zowel de nieuwe klanten als voor de bestaande klanten van Energiedirect.nl. Inmiddels levert Energiedirect.nl aan meer dan 700.000 consumenten energie.

Energie vergelijken van Energiedirect.nl? Maak de energie vergelijking en bespaar op jouw energie rekening.

Bekijk wat jij kunt besparen op je energiekosten.

Meer over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl staat bekend om lage prijzen en grip op energiekosten. Als consument kun je gemakkelijk online jouw energieverbruik volgen om zo ook de energierekening te verminderen. Via Mijnenergiedirect.nl kan je ook je voorschot wijzigen of de meterstanden doorkijken. Doordat zij veel online kunnen regelen kunnen de tarieven voor energie ook voordelig blijven. Het overstappen gaan snel en geen gedoe. Daar zorgt energiedirect.nl voor. Bij energiedirect.nl kan je kiezen voor een vast of variabel contract en tevens heb je de keuze tussen grijze en groene stroom.

Mocht je klachten hebben over Energiedirect.nl dan kun je hierover meer informatie vinden via onderstaande link: http://www.energiedirect.nl/algemenevoorwaarden. Energiedirect.nl is aangesloten bij de Geschillencommissie en de Gedragscode.

 

Contactgegevens

T 0900-3347328 (€ 0,70 per gesprek, plus je gebruikelijke belkosten)

W http://www.energiedirect.nl

 

Tevens is het mogelijk om via de Facebook pagina of Twitter je vraag gemakkelijk te stellen buiten kantooruren. Bij een stroomstoring kunt u het volgende nummer bellen 0800-9009 dit is het Nationale Storingsnummer. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Bij vragen of klachten kunt u ook altijd het contactformulier op de site van Energiedirect.nl invullen.

Adres & Contact

Willemsplein 4
5211AK Den Bosch

Alle energieproducten van Energiedirect.nl


Prijszeker Garantie 3 jaar Stroom
Prijszeker Garantie 3 jaar Gas
Actie Vast 1 jaar Stroom
Variabel Stroom
Variabel Gas
Actie Vast 1 jaar Stroom 100% Wind
Actie Stroom & Gas Vast 1 jaar
Stroom & Gas Prijszeker Garantie 3 jaar
Stroom & Gas Variabel
Actie Groene Stroom & Gas Vast 1 jaar Windgarantie
In samenwerking met: